donderdag 4 juli 2013

Essence I ❤ STAGE Eyeshadow Base & Essence I ❤ PUNK Jumbo Eyeliner Pen Review

Hallo Iedereen!
Zou jij willen weten of de oogschaduw basis van Essence fijn is? En ben je benieuwd naar de Essence Jumbo Eyeliner Pen? In dit artikel reviewen wij deze 2 producten!
Benieuwd? Lees dan snel verder!





Zelf waren wij ook opzoek naar een goede oogschaduw basis. Telkens als we er een vonden, was het product niet fijn. We hadden dus gehoord dat de oogschaduw basis van Essence juist wel heel fijn was! Dat wilde wij dus testen.

Wat Essence zegt over dit product: 

'I love stage-eyeshadow base maakt je de ster van de show en is te gebruiken onder concealer of oogschaduw. de basis zorgt ervoor dat oogschaduw langer blijft zitten en intensiveert de kleur. de textuur hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. voor een perfecte oogmake-up om mee te schitteren op én naast het podium! '

Het product ziet er leuk uit, niet te saai. Maar of de inhoud goed was? Dat wilde wij heel graag weten! Wij vinden dit product echt top! Het is een goede basis, werkt prima, het is fijn én het is ook nog een budget-merk!


Essence I STAGE Eyeshadow Base is te koop voor 2,49

Ook waren we benieuwd naar de Essence Jumbo Eyeliner Pen (001  Ultra Black)! Wij vonden dit toch wel een beetje tegenvallen. In het begin werkte het prima voor een budget-eyeliner. Maar ineens werd de kleur grijs, er was weinig pigmentatie. De naam van dit product zegt : Ultra Black. Dus de pigmentatie viel tegen. Ook was het snel op, in een korte tijd. Misschien was hij uitgedroogd. Dat weten wij niet, zelf gebruiken we niet te veel eyeliner. Dat was het enige minpuntje. Wij vonden het een fijne en prima eyeliner tot dat de pigmentatie minder was.

Wat Essence zegt over dit product: 

'de ster van het ‘I love’ assortiment. de nieuwe jumbo eyeliner pen met vilten punt is ideaal om een opvallende look te scoren. zeer gemakkelijk te gebruiken, perfect voor nieuwkomers. past in elk tasje of zakje.'


Essence I  ❤ PUNK Jumbo Eyeliner Pen is te koop voor 2,59



Wat vinden jullie van deze 2 producten?


Veel liefs ,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten