zondag 14 juli 2013

Breaking News! : Glee acteur Cory Monteith overleden!


.

























Volgens meerdere sites werd gezegd dat Cory gevonden werd in een hotel kamer in Canada.
Klik hier om een filmpje te zien over de dood van Cory

AD verteld :

'Acteur Cory Monteith, bekend van de tv-serie Glee, is dood aangetroffen in een hotel in het Canadese Vancouver. Dat heeft de politie zaterdagavond laat (plaatselijke tijd) bevestigd.



De 31-jarige Monteith kampte met verslavingsproblemen. Verschillende media melden dat hij zou zijn overleden aan een overdosis. De acteur is eerder dit jaar opgenomen geweest in een ontwenningskliniek. Het is niet bekend waaraan hij verslaafd was.

Hij verbleef in Vancouver in het Fairmount Pacific Rim-hotel. Cory checkte in op 6 juli en was niet samen met zijn vriendin en Glee-collega Lea Michele. De politie is in het bezit van beelden waarop te zien is dat hij 's ochtends vroeg aankomt bij zijn hotelkamer.

De serie Glee wordt in Nederland sinds 2010 uitgezonden door RTL5. Monteith nam de rol van scholier en footballspeler Finn Hudson voor zijn rekening. Daarvoor had hij onder meer gespeeld in een aflevering van Stargate Atlantis en in de tv-serie Kyle XY. Ook was hij te zien in de film Final Destination 3 (2006).
Monteith woonde de laatste jaren in Los Angeles, maar was Canadees van geboorte. Hij werd geboren in Calgary en groeide op in Victoria. Volgens de politie wordt maandag autopsie op het lichaam van Monteith uitgevoerd.'

NU.nl verteld :

'Zijn lichaam zou zijn ontdekt toen hij zaterdag verzuimd had uit te checken in het hotel in de binnenstad van Vancouver, waar hij op 6 juli zijn intrek had genomen.

Doodsoorzaak

Hij had gezelschap in zijn kamer op vrijdagavond, maar uit de gegevens van de sleutelkaart van de hotelkamer blijkt dat hij alleen was toen hij stierf.
De doodsoorzaak is niet bekend, maar de politie zou niet uitgegaan van geweld. Er wordt maandag autopsie op het lichaam van Monteith uitgevoerd.
Mogelijk overleed de Canadese acteur, die eerder met verslavingen kampte, aan een overdosis. Monteith liet zich in maart opnemen in een ontwenningskliniek.


Reacties Glee

"Ik heb er geen woorden voor", twitterde Glee-collega Dot Jones. "Mijn hart is gebroken. Cory was niet alleen een geweldige vriend maar ook een fantastische man die altijd een plekje in mijn hart zal hebben." Damian McGinty, eveneens bekend van de serie, noemt Monteith 'de aardigste persoon die ik ook heb ontmoet'. "Ik kan het niet geloven."
Een andere collega, Mark Salling (Noah Puckerman), heeft maar één woord in zijn bericht staan: "Nee".
De uitvoerend producenten van Glee en netwerk Fox lieten in een verklaring weten dat het een 'genoegen' was met Monteith te werken. "We gaan hem allemaal vreselijk missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten."

Reacties sterren

Zangeres Taylor Swift zegt sprakeloos te zijn. "Om de meest verschrikkelijke reden." Kim Kardashian, die sinds de geboorte van haar dochter North nog maar weinig op Twitter te vinden is, steekt Monteiths naasten een hart onder de riem. "Ik bid voor zijn familie en voor Lea. Het is niet te omschrijven wat zij nu moeten doormaken." 
Lea Michele, die ook in Glee speelt, is de vriendin van Monteith. Haar laatste bericht is van zaterdag, sindsdien is het stil op het account van de actrice.'

Zelf zijn wij ook erg geschrokken, we zagen dit niet aankomen. Er zijn geen woorden voor. 
Ook Twitter staat vol met Tweets #RIPCoryMonteith #PrayforLea . 



Natuurlijk wensen wij de familie en vrienden en ook Lea Michelle heel veel sterkte! 

Hier 2  filmpjes over de dood van Cory :




















Rest in peace Cory! 







Wij zullen Cory erg missen!
Veel Liefs,




Geen opmerkingen:

Een reactie posten