woensdag 12 juni 2013

Van Kaars Tot Servet


Hoi iedereen,
Sorry dat wij zo lang weg zijn geweest! Maar hier is weer een nieuw artikel over Van Kaars Tot Servet . 
Het is een online webwinkel met allerlei soorten producten. Van kaarsen tot servet! Ben jij ook zo benieuwd naar de webshop? Lees dan snel verder!






Van Kaars Tot Servet is dus een webwinkel. Wij hadden op de site gekeken en je kunt er verschillende producten kopen! Hier een bericht aan jullie van VanKaarsTotServet! : 


De allerlekkerste geurkaarsen…
Ken je dat? Dat je een kamer inloopt en helemaal gelukkig wordt van een bepaalde geur? Geuren associëer je snel met leuke herinneringen.
Die vakantie in het huisje met een tuin vol magnolia bomen, dat weekendje weg met je vriend in een hotelkamer vol rozen. Zelfs jaren later zul je bij het ruiken van een magnolia of rozen geurkaars weer snel in een mooie dagdroom raken en die mooie tijden herbeleven.
De geurkaarsen van Bolsius Aromatic zijn gemaakt van pure ingrediënten en ruiken natuurgetrouw. Dit in tegenstelling tot vele nep-geurkaarsen die vaak een synthetische, onechte geur verspreiden. Bij de Bolsius Aromatic geuren raak je snel in vervoering. Iedereen reageert met een ‘ooooh, wat lekker!!’ bij het ruiken van een van deze mooie geurkaarsen.
Bolsius Aromatic bestaat uit 23 heerlijke geuren en is te verkrijgen als:
Geurstokjes, Geurkaarsjes, Geurstompkaarsen, Geurglazen en Geurtheelichten in de webshop VanKaarstotServet.

Naast de geurkaarsen vind je het gehele assortiment Bolsius kaarsen, Ambiente Servetten & Tafeldecoratie, Wensballonnen en nog veel meer leuke sfeerartikelen in de webshop VanKaarstotServet.






Wij hopen dat jullie dit artikel leuk vonden! Ook zouden wij jullie reactie willen weten over deze webwinkel!

Liefs,



Geen opmerkingen:

Een reactie posten